Wie is Urmaprint?

Graag helpen wij u met uw drukwerk van ontwerp tot eindproduct. Grote of kleine oplages, eenvoudig of ingewikkeld, kant-en-klaar aangeleverd of nog volledig te ontwerpen… Samen komen we er altijd uit. En dat lukt altijd snel, goed en voordelig.

Urmaprint is een familiebedrijf dat sinds 1980 bestaat. Door nuchterheid, een klantvriendelijk prijsbeleid en het leveren van kwaliteit zijn we in de loop der jaren steeds iets gegroeid.

We maken gebruik van de modernste printtechnieken voor razendsnelle en kwalitatief goede afdrukken op klein en groot formaat en in alle mogelijke oplages. Ook qua afwerking (lamineren, inbinden, lijmen, boren, etc.) zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

Onze klantenkring bevindt zich door het hele land en is zeer divers: van grafisch vormgevers tot politieke partijen, van kunstenaars tot aanstaande ouders en van (grote en kleine) bedrijven tot goede doelen. En alles wat daar nog tussenin zit…

Grofweg zijn onze diensten te onderscheiden in familiedrukwerk (geboortekaartjes, jubileumkaarten, huwelijkskaarten, rouwkaarten, etc.) en zakelijk drukwerk (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, flyers, brochures, posters, etc.).

Jop Ursem

Directeur/Eigenaar

Derek Ursem

Directeur/Eigenaar

Karen Ursem

Grafisch medewerker

Bianca Bruin

Grafisch medewerker

Chris Ursem

Chris Ursem

Oprichter/Eigenaar